Energoprojekt Industrija a.d.
ARHIVA VESTI

Decembar 2015.

LICENCA I KATEGORIJE REPUBLIKA KAZAHSTANNakon dobijanja licence II kategorije 2013 za projektovanje u Republici Kazhastan, sa kojom je EP Industrija uspela da dobije neke od najvećih projektantsih poslova u istoriji postojanja kompanije, sa ponosom objavljujemo da je EP Industrija na osnovu svojih dodatnih referenci, postala nosilac licence za projektovanje, najvišeg ranga u Republici Kazahstan – Licenca I kategorije za projektovanje.

Na taj način, EP Industriji je omogućeno da na kazahstanskom tržištu učestvuje kao kompanija licencirana za izradu svih delova tehničke dokumentacije u skoro svim oblastima privrede i industrije, tenderima od većeg značaja, a što je svrstava u rang značajnijih projektantskih kompanija.

Dobijanje ove licence predstavlja veoma značajan korak za Energoprojekt Industriju i njen dalji radu u Republici Kazahstan.


Septembar 2015.

Otvoren Premijum salon Er SrbijeAir Serbia Premium salon


Energoprojekt Industrija
Air Serbia Premium salonEnergoprojekt IndustrijaAir Serbia Premium salon

Energoprojekt Industrija

Početkom septembra 2015. svečano je otvoren Premijum salon Er Srbije na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu - prvi luksuzni salon Er Srbije i prvi takav salon u našoj zemlji.

Energoprojekt Industriji je bila poverena izrada projektne dokumentacije i izvođenje radova na adaptaciji sa svim potrebnim instalacijama i njihovim uklapanjem u postojeći sistem aerodromske zgrade, kao i kompletno opremanje enterijera po najvišim standardima.