Energoprojekt Industrija a.d.
ARHIVA VESTI
Period: Juli - Oktobar 2007.

Novi ugovor u Rusiji


Energoprojekt Industrija je ugovorila značajan novi posao u Rusiji. Za tamošnjeg investitora radi projektnu i izvođačku dokumentaciju za univerzalni objekat sportska dvorana - bazen i hotel sa četiri zvezdice koji se nalaze u gradu Anapa.

Reč je o objektima ukupne bruto površine od oko 32.500 m2.
Ugovorena vrednost posla je 1.150.000 EUR-a.


Skladišta tečnog gasa


Za „Lukoil-Beopetrol“ AD iz Beograda u završnoj fazi su projekti za rekonstrukciju i izgradnju benzinske stanice, skladišta naftnih derivata i skladišta tečnog naftnog gasa u Jagodini i Bogutovcu.

Pogoni „Rauch“ u Koceljevi


Austrijski „Rauch“ kupio je fabriku za preradu voća iz Koceljeve. Sa Energoprojekt Industrija ugovorio je projektovanje i inženjering usluge na rekonstrukciji i razvoju proizvodnih pogona. Realizacija je u toku, otvaranje fabrike „Rauch“ Srbija ocekuje se u junu 2007.

Sistem produktovoda kroz Srbiju


Za Javno preduzece „Transnafta“ iz Beograda u izradi je analiza tržišta i prethodna studija opravdanosti sa generalnim projektom sistema produktovoda kroz Srbiju.

Skladište otpada za INN Vinča


U Institutu za nuklearne nauke „Vinča“ u skladište i tretman radioaktivnog otpada planira se ukupno ulaganje od oko 4 miliona USD. Energoprojekt Industrija je ugovorila projektovanje i izvođenje radova po principu „ključ u ruke“. U toku je izrada glavnih projekata.