Energoprojekt Industrija a.d.
ENERGOPET d.o.o.
Energopet d.o.o.

Energopet je specijalizovana fabrika za proizvodnju PET pretformi, tehnički najopremljenija i po kapacitetetu najveća u balkanskoj regiji.

Prepoznajući profitabilnost proizvodnje, Energoprojekt Industrija je osnovala Energopet 1997. godine, sopstvenim i ulaganjem partnera sa stranim kapitalom. Projektovanje i realizacija fabrike u potpunosti su povereni Energoprojekt Industriji.


E-Pet
Energopet je počeo da radi sa jednom, a sada poseduje pet proizvodnih linija, najsavremenije tehnologije. Godišnji kapacitet fabrike je oko 600 miliona pretformi, različitih tehničkih osobina i boja. Pretforme Energopeta su najbolja baza za izradu visokokvalitetne ambalaže, koja čuva prirodna svojstva, početni kvalitet, svežinu i aromu proizvoda.

E-Pet
Pocetkom 2006.godine Energopet je u svoj sistem poslovanja implementirao HACCP standard kao i ISO 9001(QMS) I ISO 14001(EMS). Energopet je prva i jedina fabrika predformi u regionu koja je uvela i primenjuje tri objedinjena standarda. Time smo još jednom potvrdili da je naše glavno opredeljenje kvalitet i kao posledica toga zadovoljan kupac.

Klijenti Energopeta su svi najveći proizvođači pitke i mineralne vode, osvežavajućih napitaka i piva, kućne hemije i farmaceutske industrije u Srbiji.

Zvaničan sajt: www.energopet.com eltec profesionalni alati i garažna opremaE-mail: office@energopet.net